Weekendmedarbejder til kødforarbejdning og pakning i stor virksomhed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Arbejdspladsen er en stor virksomhed, som bl.a. levere kød ud til forskellige leverandøre.

Der bliver slagtet, udskåret, marineret. pakket og sendt til levering hos kunderne.


Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver i denne stilling, vil bestå af at hakke kødet. Evt. tilskæringer hvis du har erfaring. Du vil også skulle marienere kødet. Kødtypen er primært kylling i denne afdeling.

Til slut skal du pakke kødet og gøre det klart til forsendelse.


Faglige Kvalifikationer

Du har måske arbejdet indenfor madindustrien, været slagter eller anden lignende stilling. Enten faglært eller ufaglært.


Personlige kvalifikationer

Virksomheden søger dig som er mødestabil, fysisk robust og besidder et godt humør. 

Du skal kunne arbejde både selvstændigt og som teamplayer. Du skal kunne gebærde dig på det danske sprog da leveringen står på dansk.


Særlige forhold

Arbejdet vil foregå i weekenden fredag fra 02-12 og lørdag 04-17. 

De 2 dage vil svare til en fuldtidsstilling ift. lønnen.


Send din ansøgning

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en ansøgning med cv til Louise på lst@jobteam.dk

Du kan også ringe og høre nærmere på 93639054


Vi ser frem til at høre fra dig. :)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Job Team Vestsjælland v/ Bo Bødker, None, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6127502

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet