Studentermedhjælper med interesse for arbejdsmiljø til Koncern HR Udvikling i Region Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter et spændende og meningsfuldt studiejob, og brænder du for arbejdsmiljø? Så er det dig, vi søger.

Koncern HR Udvikling søger en akademisk studentermedhjælper i 10 timer pr. uge til en 5 måneders ansættelse.

Du bliver en del af fagområdet Arbejdsmiljø, der er placeret i Koncern HR Udvikling, hvor vi er 4 konsulenter og 1 chefkonsulent, som arbejder med et bredt udsnit af strategi- udviklings- og driftsopgaver indenfor arbejdsmiljø.

Vores kerneopgave er at understøtte regionens virksomhedsområder med arbejdsmiljøtiltag, der bidrager til at udvikle og fastholde et godt arbejdsmiljø og fremme sundhed og trivsel for regionens medarbejdere. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe. Vi udvikler og tilrettelægger tværgående initiativer og aktiviteter, eksterne konsulentforløb, varetager arbejdsmiljøuddannelser og arbejdsmiljøkurser, forestår medarbejderundersøgelser og meget andet.

Dine opgaver

  • Bidrage til planlægningen og afviklingen af vores årlige arbejdsmiljøkonference
  • Bidrage til udarbejdelse af den årlige arbejdsmiljødrøftelse
  • Administrative opgaver, der indebærer udarbejdelse af dagsordener, referater, mødebooking, koordinering, pakning til kurser og uddannelser mv.
  • Bidrage til udvikling og vedligeholdelse af vores faglige indhold på intranettet.

Du vil selvfølgelig få den nødvendige oplæring, så du kan varetage dine opgaver selvstændigt, og du vil indgå i et tæt samarbejde med en eller flere kolleger om løsninger af vores fælles opgaver.

Om dig

Du er ved at afslutte din bachelor eller er i gang med en kandidatoverbygning, og interesse i at arbejde med arbejdsmiljø.

Du er struktureret og detaljeorienteret og tager gerne selvstændigt ansvar i opgaveløsningen. Du trives med administrative opgaver, men kan også lide at blive udfordret personligt og fagligt af opgaver af mere udviklingsmæssig karakter.

Du er samarbejdsorienteret, åben og initiativrig i forhold til at opbygge gode relationer med andre, og du er opsøgende, når du har behov for sparring eller hjælp fra andre.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig et spændende studiejob, hvor du får indsigt i en stor offentlig organisation med stort politisk fokus. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab.

Herudover bliver du en del af en enhed på cirka 35 dygtige medarbejdere i Koncern HR Uddannelse og Udvikling, hvor vi løser et bredt udsnit af opgaver inden for områder som ledelsesudvikling, rekruttering, arbejdsmiljø, personalepolitik, MED systemet, HR medarbejderundersøgelser, faglig efteruddannelse mv.

Stillingen er et studiejob på 10 timer pr. uge, som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til dit studie. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. februar 2024. Der er tale om en 5 måneders ansættelse. Du får arbejdsplads i Regionshuset i Sorø, men du vil også efter nærmere aftale kunne løse enkelte opgaver hjemmefra.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Claes Rosenkrands, cirg@regionsjaelland.dk, telefonnummer: 21 56 17 92.

Ansøgning og det praktiske

Er jobbet noget for dig, så upload en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om din interesse i jobbet og relevante kompetencer.

Ansøgningsfrist: d.4.1 2024

Der afholdes samtaler i uge 2 2024

Koncern HR understøtter strategisk og udviklingsmæssigt Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads. Region Sjælland udvikler og leverer offentlig service til borgere, kommuner og virksomheder. Læs mere om Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955378

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet