Kendt jazzmusiker optræder med Kansas City Stompers i Sorø

Profilbillede

Danmarks mest kendte jazzmusiker, Jesper Thilo optræder sammen med Sangerinden Lynette og Kansas City Stompers d. 9 december.

Alle sejl er sat til en festelig aften på KULTUR CAFE LUDVIG, Ingemannsvej 5 i Sorø, Fredag den 9 december kl 20.00, når Jesper Thilo i spidsen af eliten af Skandinaviske musikere kommer til Sorø.

Til koncerten kan man opleve Ole Kock Hansen ved klaveret, svenske Roger Berg bag trommerne, Niels Abild på klarinet og svenske Lasse Lundstrøm på bas.

Så man må sige, at der er sat et hold, der swinger meget, ja så meget, at alle der har hørt denne opsætning, taler om, at det er det mest swingende orkester hørt i Danmark, og det giver en god baggrund for den rutinerede sangerinde Lynette Koyana, som optræder for anden gang i Danmark, første gang var den 7. oktober i år.

Så endnu en ny sangerinde med KANSAS CITY STOMPERS, orkesteret hvor alle kendte sangerinder har optrådt igennem de sidste 71 år fra Gitte Henning/ Daimi, over Sanne Salomonsen, til Lill Babs, Etta Cameron og Hanne Boel, så der er jo lidt at leve op til for Lynette.

OBS KCS er Europas ældste pro Jazzband startet i 1951, som har udgivet 45 album og spillet med alle de store udenlandske stjerner, der igennem årene har besøgt Danmark inkl. Luis Armstrong.

Kilde: Niels Abild
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.