Hverdagsrehabilitering og Neurologi: Bliv en del af et dynamisk team hos Sorø Sundhedscenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kollega til fast stilling med tiltrædelse 1 august. Stillingen er på 32-37 timer efter dine ønsker.

Du vil i denne stilling skulle kombinere hverdagsrehabilitering med ambulante indsatser, primært indenfor neurologi på Sundhedscentret. Din base vil være på Sundhedscentret.

Vi søger en kollega, der:

  • har erfaring eller interesse for hverdagsrehabilitering og den tværfaglige indsats, med henblik på at understøtte den rehabiliterende og sundhedsfaglige tilgang
  • har interesse og gerne erfaring indenfor neurologi
  • interesse for geriatri
  • har kørekort

Derudover er det væsentligt, at du
  • har en helhedsorienteret tilgang til opgaverne
  • trives med selvstændige opgaver
  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner både i skrift og tale
  • er en konstruktiv kollega med godt humør

I samarbejde med 4 kolleger vil du skulle varetage kommunens hverdagsrehabiliteringsindsats. Du vil sammen med en ergoterapeut blive tilknyttet ét af hjemmeplejedistrikterne.

Derudover vil du skulle varetage ambulante opgaver på Sundhedscentret ca. halvdelen af arbejdstiden. Disse opgaver vil ligge indenfor neurologien samt evt. andet område ud fra kompetence og interesse. Dette under hensyntagen til den samlede opgaveløsning.
Du vil blive en del af mindre, faglige teams inden for dine arbejdsområder herunder neurologisk team.
Vi prioriterer en helhedsorienteret tilgang til opgaverne, samt sætter faglig sparring, udvikling og læring højt, med det formål at levere forløb og indsatser til kommunens borgere af høj kvalitet. Vi håber derfor, at du trives med at være proaktiv, opsøgende og selvstændig. Dertil at du ser muligheder, er en konstruktiv kollega med godt humør, samt har lyst til at træde til, hvor der mangler en hånd. Via dette bidrager du naturligt til det gode arbejdsmiljø og samarbejde generelt.
Sundhedscentret varetager mange forskelligartede opgaver, hvorfor du indimellem vil få lejlighed til at rokere på tværs af specialer og ansvarsområder.
Det forventes, at du sammen med husets øvrige kolleger deles om lørdagsvagter på rehabiliteringscentret (ca. 3-4 årligt).

Vi tilbyder:
En dynamisk dagligdag i et sundhedscenter som beskæftiger sig med mange forskelligartede opgaver, hvorfor du indimellem vil få mulighed for at rokere på tværs af specialer og ansvarsområder.
Derudover en spændende og foranderlig hverdag, hvor alle er gode til at hjælpe hinanden og der er rum til et godt grin.
Vi prioriterer faglig sparring samt udvikling og læring højt, med det formål at levere forløb og indsatser til kommunens borgere af høj kvalitet.
Du vil få stor indflydelse på eget arbejde og dagligdag.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at ringe til leder af træningsteamet, Mona Mikkelsen på tlf. 20 12 55 30, TR Sanne Hansen tlf. 57 87 71 54
eller hverdagsrehabiliterings terapeut Maria Møberg Svan tlf. 57 87 71 47

Det praktiske:
Ansøgningsfrist: den 12. juni 2024
Ansættelsessamtaler vil finde sted den 20. juni 2024 mellem kl. 10 - 15

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst indgået mellem KL og Danske Fysioterapeuter.

Ved ansættelsessamtalen bedes du medbringe oplysninger på 2 referencer. Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende straffeattest, børneattest og dansk autorisation.

Sorø Sundhedscenter består af træningsteam, logopæd, sundhedsfremme og forebyggelse, forebyggende hjemmebesøg, dagcenter samt hygiejnesygeplejerske. Træningsteamet varetager genoptræning efter Sundheds- og Serviceloven, hverdagsrehabilitering i samarbejde med ældreplejen, samt deltager i afholdelse af forløbsprogrammerne. Desuden udføres opgaver bl.a. i samarbejde med skole- og familieafdelingen, sundhedskonsulenterne, jobcenter, dagcentrene m.v.
Sorø Sundhedscenter er centralt beliggende med god adgang til offentlig transport.
I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Dr. Kaarsbergsvej 5, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054516

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet