HR Konsulent til spændende offentlig organisation i Region Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos os bliver du en del af enheden Koncern HR Uddannelse og Udvikling i Region Sjælland med ca. 35 dygtige medarbejdere. Du kommer til at indgå i fagområdet Ledelse og De rigtige kompetencer, hvor vi udover dig, er 3 konsulenter, 1 chefkonsulent og 1 kursuskoordinator. Vi har arbejdsplads i regionshuset i Sorø, hvor du er tæt på det politiske og det administrative topledelsesniveau.

Vores primære fokus er at udvikle, gennemføre og kvalitetssikre strategiske HR aktiviteter, der understøtter ledelsesudvikling, rekruttering, kompetenceudvikling og tilknytning på tværs af Region Sjælland. Vores mål er at bidrage til, at regionens ledere kan rekruttere, udvikle og motivere de kompetencer, der skal til for at lykkes med regionens organisatoriske og politiske mål. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe.

Du kommer til at arbejde med opgaver, der fagligt spænder vidt og udvikler dig personligt.

Afhængigt af din profil og dine kompetencer, skal du bidrage ind i fagområdets opgaver, der både involverer udvikling og kvalitetssikring af ledelsesudviklingsforløb samt projektstyring og projektdeltagelse på strategiske HR indsatser med både fagligt og politisk afsæt.


Din rolle

Din rolle som HR Konsulent indebærer, at du bidrager til udviklingen og kvalitetssikringen af HR-aktiviteter, ofte i samarbejde med eksterne og interne leverandører. Du skal være garant for et match mellem de rette leverandører og ledernes behov. I den forbindelse vil du også skulle løse opgaver af mere administrativ karakter, såsom at håndtere kontrakter med eksterne leverandører, økonomi og planlægning med kursuskoordinatoren.

Da vores opgaver har både strategisk, udviklings- og driftsmæssig karakter, løser vi også ofte en række opgaver af mere formel karakter som sagsfremstilling og notatskrivning. Derudover vil du skulle repræsentere regionen som ”vært” på vores aktiviteter med eksterne konsulenter.

Du får mulighed for at bruge eller erhverve kompetencer indenfor HR-udvikling, pædagogik, research- og analysearbejde, formulering af businesscases samt kommunikation og intern markedsføring.


Din profil

Region Sjælland er en politisk styret organisation med stor kompleksitet og mange interessenter. Det betyder, at du skal kunne tænke helhedsorienteret, tage hensyn til mange interessenter og have talent for at omsætte gode idéer til konkrete og brugbare initiativer for regionens ledere.

Du har gode skriftlige og mundtlige kompetencer. Du kommer til at løse opgaver selvstændigt, men også i tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Du skal kunne trives med at have forskellige bolde i luften.

Du har en relevant akademisk uddannelse med interesse for den ”bløde” del af HR. Viden om og evt. praksiserfaring med pædagogik og læringseffektive metoder vil være en fordel.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til den offentlige sektor, viden om ”det politiske” og kan omsætte nye tendenser og tilgange indenfor faget ledelse til konkrete udviklingsaktiviteter i en offentlig kontekst.

Bemærk: vi betragter ikke erfaring med ledelse som erfaring med ledelsesudvikling.

Du skal derudover have lyst til at bidrage til enhedens interne udvikling med inspiration og engagement, både som kollega, konsulent og som faglig sparringspartner.


Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i en stor offentlig organisation med fokus på tillid som bærende værdi. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, der arbejder selvstændigt. Vi har

Vi lægger vægt på at have en sund og meningsfuld arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv, f.eks. er onsdag frivillig hjemmearbejdsdag. Du får arbejdsplads i vores kontorfællesskab i Regionshuset i Sorø. Vi har flekstid, gratis frugt- og kaffeordning, god personalekantine, fitness rum, personaleforening og en uformel omgangsform.

Tiltrædelse 5. august.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Samtaler afholdes onsdag d. 12. juni (evt. anden samtale d. 17. juni).

Du er velkommen til at kontakte HR-Uddannelses- og Udviklingschef Kim Leck Fisher på tlf. 50 52 52 80 for yderligere oplysninger.


Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, så upload en motiveret ansøgning med CV via "Søg Jobbet" knappen.

Koncern HR understøtter strategisk og udviklingsmæssigt Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads. Region Sjælland udvikler og leverer offentlig service til borgere, kommuner og virksomheder. Læs mere om Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055888

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet