Café Ristorante Valencia er en ikonisk restaurant, der giver en autentisk smagsoplevelse

Historien om Café og Ristorante Valencia begyndte for Joe Ibrahim tilbage i 2001, da muligheden for at overtage restauranten pludselig opstod (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Ved Torvet i Sorø finder man Café & Ristorante Valencia, der med sin udsigt til Klosterporten og Akademiet, er en restaurant der er blevet et ikonisk samlingspunkt for lokale og besøgende.

Valencia, som man kalder stedet i daglig tale, byder på autentiske smagsoplevelser af sydlandsk gastronomi, der beriger enhver gæsts oplevelse.

En bred vifte af lækre retter pryder menukortet på Café og Ristorante Valencia. Fra store, saftige bordflamberede steaks til smagfuldt komponerede Middelhavsretter, er der noget for enhver smag.

Uanset om man er til en lækker bøf eller en delikat pasta, leverer Valencia noget for enhver smag.

Historien om Café og Ristorante Valencia begyndte for Joe Ibrahim tilbage i 2001, da muligheden for at overtage restauranten pludselig opstod.

"Muligheden opstod, da en ven stod og skulle sælge sin forretning. Lige siden har vi værnet om en god service, med ansatte der hele tiden optimerer deres kendskab til branchen."

Dedikationen til kvalitet og service har været en bærende kraft bag Valencias succes.

"Vi går meget op i kvaliteten af det, vi sælger, og går ikke på kompromis med dette," tilføjer Joe med stolthed.

Du finder meget mere om Café & Ristorante Valencia på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Café & Ristorante Valencia