Barselsvikar til Økonomifunktion (HK) i Børn og Familier

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger pr. 1. februar 2024 en initiativrig og selvstændig medarbejder til det administrative team i Børn og Familier i Sorø kommune. Stillingen er på 32 timer ugentligt.

Om stillingen
Du bliver en del af et kontorfællesskab, som er tilknyttet det administrative team i Børn og Familier. Du vil blive inddraget i hele opgaven omkring økonomi i fagcentret. Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af følgende:
 

 • Udarbejde månedligt budgetmateriale af drifts- og personaleudgifter til budgetopfølgningsmøder med ledelsen i fagcentret.
 • Klargør månedlige ledelseserklæringer til ledelsen i fagcentret.
 • Afstemning af mellemregnings- og afregningskontoer i fagcentret.
 • Personaleadministration ift. personalemappe, ferieregnskab og lign.
 • Betaling af fagcentrets regninger ift. drifts-, personale- og projektudgifter i KMD OPUS Rollebaseret og KMD Nexus.
 • Ad hoc opgaver for ledelsen og konsulenter.
 • Journalisering i vores elektroniske sagssystem SBSYS/Nem Sag.

Vi anvender pt. følgende IT-systemer: KMD OPUS Rollebaseret, SAP, DUBU, Tabulex Tea, SBSYS/Nem Sag, KMD Nexus.
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til nogen af disse systemer.

Din faglige profil:
Du har gerne 2-5 års erfaring fx fra en kommune. Du har fagligt afsæt og kendskab til kommunerne og styrings- og ledelsesrelationer i politisk styrede organisationer. Gerne erfaring med kommunal ledelsesbetjening eller på anden vis har betjent og/eller rådgivet kommunale topledere, men ikke et krav.

Din personlig profil:
Vi forventer, at du:
 • Tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt.
 • Kan skabe et overblik og kan lide at løse opgaver af høj kvalitet.
 • Er systematisk og god til at overholde deadlines.
 • Er i stand til at samarbejde med mange parter og har en udadvendt personprofil.

Vi tilbyder:
Som medarbejder i Børn og Familier får du et selvstændigt arbejdsområde med sparring til centrets ledelse og andre teams.

Vi har et uhøjtideligt miljø, vægter respekt for hinanden højt, samt indgår i alle opgaveløsninger i fællesskab. Vi har fleksibel arbejdstid, og vi har både lov og pligt til at medvirke til, at vi sammen har en god og sjov arbejdsdag, i en god tone.

Du får frihed under ansvar, samt mulighed for at arbejde hjemme, hvis du har et behov for at arbejde hjemme aftales det med leder.

Stærke Børnefællesskaber
I Fagcenter Børn og Familier arbejdes der med fælles pædagogiske pejlemærker, som er med til at sætte retningen for arbejdet på 0-18 årsområdet. Sorø Kommunes pædagogiske pejlemærker udgør det fælles sprog og den fælles forståelse for vores samarbejde med børn, unge og familier.

Med de pædagogiske pejlemærker er der et reelt værktøj, som giver fælles børnesyn at arbejde ud fra med mulighed for, hvad det kræver af individuelle tilpasninger.
Læs mere om arbejdet med de to pædagogiske pejlemærker her: De 10 Pædagogiske Pejlemærker

I Fagcenter Børn og Familier arbejdes der med det digitale ressourcelandskab, som er en model, der benyttes centralt og decentralt i fagcenteret. Ressourcelandskabet har til formål at skabe overblik over handlemuligheder for at sikre og understøtte, at alle børn og unge i Sorø Kommune har lige adgang til ensartede indsatser, og at personalet tæt på børn og unge har et overblik over sparringsmuligheder. Ressourcelandskabet er et redskab, der understøtter hver enkelt institution og skole med det overordnede formål at skabe inklusion, læring og trivsel.
Du finder det digitale ressourcelandskab her: Ressourcelandskabet.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med faglig organisation.
Sorø Kommune indhenter straffeattest og børneattest. 

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder Mette S. Kristensen på tlf. nr. 40353177 eller Adm. konsulent Fie Jensen, tlf.nr. 57876105.
 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Rådhusvej 8, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955589

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet