Afløser, faglært/ufaglært

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Afløsere til faste weekendvagter og afløsning efter behov.

Vi har løbende brug for nogle dygtige afløsere til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø.
Som fast weekendafløser følger du et fast vagthold hver 2. weekend. Du kommer til at have dine faste beboere og kommer til at kende alle i hele huset.
Vi har også brug for afløsning i alle vagtlag. Måske holder du pause mellem studier, måske vil du kombinere afløsningen med dit studie eller måske vil du prøve af om sundhedsområdet er noget for dig inden du uddanner dig. Så er Magdalene Marie noget for dig!

Du behøver ikke kende området, men det er naturligvis en fordel hvis du har erfaring indenfor sundheds- og plejeområdet. Hvis du endnu ikke har erfaring, oplærer vi dig og sammen sikrer vi os, at du får de fornødne kompetencer. Du vil altid være sammen med erfarne kollegaer, som du altid kan få støtte og sparring fra.
Du er god til at skabe relationer til andre og interaktionen med andre mennesker giver dig energi. Du trives i en organisation hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor beboernes trivsel er dit pejlemærke.

Magdalene Marie er en del af Fonden Mariehjemmene og har sin egen bestyrelse. Alle Mariehjem har stærke værdier, som er grundlaget for alt vi laver. Vi skaber hjem og for os er det vigtigt, at beboerne kan leve det liv som de ønsker.
Som medarbejdere på friplejehjemmet Magdalene Marie er vi alle ansvarlige for at skabe et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor vi hver især har en vigtig plads og hvor alle byder ind med det som de kan. Arbejdsglæde er for os ikke noget som ledelsen skaber, men noget vi skaber i fællesskab. Det betyder, at vi er ordentlige overfor hinanden, vi støtter hinanden og sætter trivsel for medarbejderne højt.

Du kan få yderligere oplysninger hos souschef Stine Lerke på tlf. 24260044/e-mail: stll@mariehjem.dk
Skriv en kort ansøgning og fortæl os lidt om dig selv og hvad du kunne tænke dig og send ansøgning på magdalene@mariehjem.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (0-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

S/I Magdalene Mariehjemmet, Speltvænget, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953370

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet