CoisBar og Danish HiFi Sorø går sammen om at vise EM i fodbold

Profilbillede
dato

EM i fodbold er i fuld gang, og nu kan fodboldfans i Sorø og omegn se frem til en ekstraordinær oplevelse. CoisBar og Danish HiFi Sorø har slået sig sammen for at vise EM-kampene live!

I søndags blev der skabt en fantastisk stemning på CoisBar, da Danmark spillede uafgjort mod Slovenien for fulde huse. Gæsterne nød ikke kun spændingen på skærmen, men også samværet og den gode stemning.

Næste store dag bliver torsdag den 20. juni, hvor Danmark skal møde England kl. 18.00. Men fodboldfesten starter allerede kl. 15.00 med kampen mellem Slovenien og Serbien.

Gang i grillen
For at gøre dagen endnu bedre, vil der blive tændt op i grillen. Fra kl. 17.00 står CoisBars frivillige team, CoisBar & Friends, klar med lækre frankfurtere og brød, som kan købes til rimelige priser.

Danish HiFi Sorø sørger for, at kampene kan nydes med topkvalitetslyd. Med deres ekspertise i hi-fi-udstyr kan du forvente en lydoplevelse, der gør fodboldkampene endnu mere medrivende.

Så tag vennerne, familien eller naboerne med og kom ned til CoisBar for at opleve EM i fodbold i selskab med andre fans. Der er lagt op til en festlig dag med masser af fodbold, lækker grillmad og en uovertruffen lydoplevelse.

Vi glæder os til at se jer og heppe sammen på Danmark!

Kilde: Coisbar Beer & Wine ApS