Brutalt overfald på lastbilchauffør i Holbæk

Profilbillede
dato

En jysk lastbilchauffør blev brutalt overfaldet under et hvil på en rasteplads langs Ringstedvej i Holbæk. Overfaldet fandt sted kl. 17.55, da to mænd i en hvid kassebil ankom til stedet.

Den 46-årige chauffør blev hevet ud af sit førerhus og slået med et baseballbat af gerningsmændene, der beskrives som mellemøstlige mænd i alderen 35-40 år. Den ene af mændene var omkring 165 cm høj og kraftig bygget, mens den anden var betydeligt højere, mellem 190-200 cm, med almindelig kropsbygning. Begge var iført sorte dynjakker, og den højere mand havde desuden iøjnefaldende rød/orange bukser.

Gerningsmændene forlod derefter stedet i den ældre hvide kassebil med delvist identificerede nummerplader, der starter med "PLZ", og kørte mod syd ad Ringstedvej. Trods en umiddelbar eftersøgning af politiet, blev gerningsmændene ikke fundet.

Den overfaldne chauffør blev efterfølgende kørt til sygehuset for tjek, hvor det blev konstateret, at han ikke havde pådraget sig alvorlige skader. Det eneste, der manglede fra lastbilen, var et SD-kort fra bilens dashcam, mens ingen andre værdier var blevet fjernet.

Politiet efterforsker nu sagen og leder efter et motiv til overfaldet, da chaufføren ikke havde bemærket noget mistænkeligt under sin tur fra Jylland til Holbæk og ikke har nogen mistanke om, hvorfor han blev overfaldet.

Kilde: Politiets Døgnrapport